Snackbar ’t Bikkertje is al 38 jaar gevestigd in het centrum van Ugchelen. U kunt hier terecht voor een heerlijk patatje met een ruime keuze uit snacks. Voor diverse broodjes, zowel bolletjes als luxe witte en bruine pistolets met warm en koud beleg bent u op het juiste adres. Tevens kunt u gezellig aan de bar een borrel drinken of genieten van een heerlijk softijsje op het zonnige terras.

Willem de Bruijn en zijn vrouw Rosa de Bruijn zijn de oprichters van de snackbar aan de Ugchelseweg. Na het een aantal jaar verpacht te hebben, keerde Willem en Rosa in 2007 terug en werd’t Bikkertje van top tot teen verbouwd tot een gemoderniseerde en frisse snackbar. Na een aantal succesvolle jaren werd hun grote liefde weer verpacht, maar nu aan hun dochter Patricia de Bruijn en schoonzoon Kevin Bonhof.

Jonge ondernemers
Patricia (30 jaar) en Kevin (27 jaar) werken allebei al vanaf de verbouwing in 2007 bij ‘t Bikkertje en zijn daardoor een vertrouwd gezicht voor de klanten. Kevin: “Het leuke van de snackbar in Ugchelen is toch het ons kent ons en daardoor is er altijd een gezellige sfeer”, zegt Kevin. Vele klanten halen niet alleen even snel eten bij snackbar ’t Bikkertje, maar blijven vaak een drankje doen aan de bar. In het weekend zit de bar vaak vol met klanten die een hapje komen eten en even blijven hangen om bijvoorbeeld voetbal te kijken of gewoon voor de gezelligheid.

”Hetgeen wat wij belangrijk vinden is vooral de hygiëne, dat de klant goed geholpen wordt en onze producten goed in de smaak vallen”, zegt Patricia. Het tweetal heeft een hecht team wat ook wel blijkt aan de parttimers. Onder andere Julia Bouwmeester en Samantha Tognon stopten bij ‘t Bikkertje door hun opleiding, maar beide kwamen na een jaar alweer terug. Julia: “Er moet gepresteerd worden, maar tegelijkertijd is de sfeer heel erg goed en gezellig. Het is fijn dat onze werkgevers nog erg jong zijn, dat zorgt ervoor dat de communicatie uitstekend is.”

Patricia en Kevin verwelkomen u graag in snackbar ’t Bikkertje, …u proeft wel waarom!